ForgottenRealm

Forum klanu ForgottenRealm

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#16 2007-08-20 22:03:26

Mahraja

Użytkownik

Punktów :   

Re: Rekrutacja

skoro jestes Guru to cie witam i sie kłaniam a gdzie mam sie wbijać ? ja chce do waszego gej party chce zebysie mnie przyjeli jak swego chociaz mogli byscie pomyslec ze kłamie wedlug takich gestykulacji chce was nabrac lecz skoro pisze do was ow podanie nie mogle kłamac bo bym wtedy nie został bym przyjety dobrze rozumoje? skoro jestes CL to dlaczego jestes Krew lubisz Krew ja sie boje strzykawek ale chyba mnie nie dziabniesz bo jestes Guru chociaz jezli jestes Krew to co ma strzykawka moze jestes przypadkiem za strajkiem pielęgniarek ?   ja raczje nie ale nie odbiegajmy od tematu kto cie Krew wybrał a nowego "CL'a XD" czyzby było was więcej odrazu pzypomina mi sie przystanek i jego tytuł "w kupie siła" lub "bądzimy kupą a nie pomżemy" zalerzy jak na to spojrzec Krew z twojego punktu widzenia to dobrze bo kupy nikt nie ruszy chociaz by "Ostatni kamikadze" . Nie wiem jak zostane przyjety przez reszte gej party czy od kupy zalerzy jak chcemy sie nazywać bo to wspolna decyzja chociazby skoro ciebie wybrali moze ty masz decydujacy głos w kupie.

Stopka forum

RSS